Zaman Çizelgesi

Kavaklıdere Cumhuriyet İlkokulu 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Zaman Çizelgesi


KAVAKLIDERE CUMHURİYET İLKOKULU
2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ZAMAN ÇİZELGESİ
     
  BAŞLANGIÇ SAATİ BİTİŞ SAATİ
TOPLANMA SAATİ 08:00 08:30
1. DERS 08:40 09:20
2. DERS 09:35 10:15
3. DERS 10:30 11:10
4. DERS 11:25 12:05
ÖĞLE ARASI 12:00 13:05
5. DERS 13:10 13:50
6. DERS 14:05 14:45
     
     
ÖĞRENCİLERİMİZ VE VELİLERİMİZ İÇİN NOTLAR
     
1. Okulumuz sabah 8:00 de açılıp nöbetçi öğretmen önderliğinde 08:10 da öğrencilerimizi kabul etmeye başlar, lütfen bu saatten önce öğrencimizi okula göndererek güvenlik riski oluşmasına izin vermeyelim.
2. Öğle arası taşımalı öğrencilerimizin yemek dağıtımı yapılması ve ilçemizin farklı mahallelerinde bulunan öğrencilerin rahatça derse yetişebilmeleri için 65 dk olarak planlanmıştır. Bunu dikkate alarak öğrencilerimizin okula erken yada geç gelmemelerini sağlayalım. 
3. Herhangi bir öğretmenimizle görüşmek istediğinizde lütfen ders saatleri dışında bir saat için talepte bulunun, zira öğretmenin dersinden alıkonulduğu her saniye öğrencilerimizin zamanından çalınmıştır. Okul idaresince de acil bir durum olmadığı sürece öğretmenlerin ders saatleri içinde veliler ile görüşmesine izin verilmemektedir.
4. Ders Saatleri içinde öğrenciniz adına izin talebinde bulunacağınızda, önce sınıf öğretmenine sonra okul idaresine başvurarak bilgi veriniz, gerektiğinde izin formu doldurunuz. 
5. Öğrenci herhangi bir sağlık kuruluşuna giriş yaptığında lütfen sevk kağıdını yada raporunu okul idaresine en kısa sürede ulaştırmaya çalışınız. Taşıma hizmetinden faydalanan öğrencilerin sağlık raporlarını aynı gün içerisinde idareye teslim etmesi zorunludur. 
6. Öğrencimiz mazereti nedeniyle okula gelemeyecekse mesaj yoluyla yada arayarak sınıf öğretmenine bilgi veriniz. Uzun süreli bir mazeret için mutlaka izin formu doldurunuz. Mümkün olan ölçüde öğrencinizin devamsızlık yapmamasını sağlayınız. 
7. Taşımalı Öğrenciler bölgelerinde bulunan Taşıma Toplanma Merkezilerinde toplanıp buradan okula getirilmeleri sağlanır. Kişisel Öğrenci Servisi uygulamasına tabi değillerdir. Öğrencinizin taşıma servisi kalkmadan önce toplanma alanına ulaşmasını sağlayınız. 
8. Taşımalı öğrenciler, Öğle Tatilinde, okul dışında çıkmak istediklerinde, velileri yoluyla izin talebi okulumuza iletilmelidir. Aksi durumlarda öğrenciye çıkış izni verilmeyecektir.
9. Öğrencimiz eve vardığında mutlaka elini yüzünü yıkatınız, okullar kalabalık ortamlar olduğundan yüzde yüz hijyenin sağlanması oldukça zordur, mikropları ve virüsleri taşıma ihtimallerini azaltmalıyız.
10. Öğrencimiz eve vardığında eksik eşyası olup olmadığını kontrol ediniz. Özellikle küçük yaş gurubu öğrenciler sıklıkla eşyalarını okulda unutabilmektedirler.
11. Veli toplantılarına ve Okul Aile Birliği Toplantılarına katılmaya gayret ediniz, çocuklarımız sizin destek ve gayretlerinizle yükselebilecektir. 
    Cezmi ÇAKIM
Okul Müdürü



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 4  kişi beğendi